Penger

Raske penger

Hvordan tjene raske penger på nett (i Norge)

Åpne øynene, og se rundt deg. Over alt finnes det beviser på at raske penger er mulig. Hardt arbeid år etter år er ikke den eneste måten å tjene gode penger eller bli rik på. Her finner du et utvalg muligheter som illustrerer hvordan man kan tjene penger raskt og enkelt.

Dropshipping

Dropshipping: Tjen penger på nettbutikk uten innkjøp av varer

Dropshipping er en enklere form for import, men som gjør det mulig å tjene minst like mye penger som på en tradisjonell import-bedrift. Les om en ny og genial måte å tjene penger på her.

Handle valuta

Valutahandel: Hvordan handle valuta over internett

Valutahandel består i å kjøpe og selge valuta. Formålet er å tjene penger og å oppnå en profitt på investert kapital. Den som klarer å tjene litt penger på valuta, og hele tiden bruker all gevinst på å skape enda mer avkastning, vil raskt kunne tjene betydelig med penger.

Tjen penger på internett

Tjen penger på internett

Det er hipt og trendy å tjene penger på internett. De som gjør det forteller om store og enkle inntekter. De nyrike i Norge er internett-millionærer, men hva er hemmeligheten deres? Her får du tips om hvordan du også kan få inntekt fra nettet.

Aksjehandel

Aksjehandel: Bli rik eller ruinert på kjøp og salg av aksjer

Takket være aksjer og aksjehandel er det mange som har opparbeidet seg en stor formue. Den nye formen for å handle aksjer er via CFD-er (eller differansekontrakter), dette er aksjehandel på speed! Finn ut mer om hvordan du også kan tjene penger på salg og kjøp av aksjer.

Betalte spørreundersøkelser

Betalte spørreundersøkelser - ikke gå i fella!

Betalte spørreundersøkelser er ikke en myte slik som det å få betalt for å lese e-post (sistnevnte er bare tull og bortkastet tid). Bedrifter bruker milliarder av kroner hvert år på å finne ut hva forbrukere ønsker seg, og derfor kan du tjene penger på betalte spørreundersøkelser og markedspaneler.

Tjene penger på blogging

Hvordan tjene penger på blogging

En god del nordmenn tjener allerede mye penger på blogging, noen mer enn nok til å leve et luksuriøst liv der økonomiske bekymringer forlengst er glemt. Hvis du vil tjene penger på blogg bør du lese dette først.

Spare penger

10 måter å spare penger i Norge

Folk flest er mer opptatt av å tjene penger enn å spare penger. For å bygge opp formuen (og kanskje bli rik) på en effektiv måte, er sparing en nødvendighet.

Lån penger

Lån penger, men bare hvis du må

Hva gjør du når du ikke har penger, men trenger penger på dagen? Du låner penger. Vi skal ikke gi deg en omvisning til hvor du finner billige kredittkort eller beste lån her. Derimot skal vi vise deg noen gode grunner til hvorfor du IKKE bør ta opp lån.

Bli rik

Hvordan bli rik i Norge i dag?

Alle kan bli rik? Denne påstanden går igjen i rike menneskers selvbiografier. Hvis det er så enkelt å bli rik, hvorfor er det ikke flere som er rike?

Byttehandel og trading

Byttehandel og trading på nett

Trading og byttehandler kan være en kilde til inntekt. Her er de beste tipsene til hvordan du kan begynne med byttehandel, kjøp og salg og trading på nett.

Tjene penger

Hvordan tjene 100.000 kroner i måneden på nett i Norge

Du har sikkert fått med deg at det er mulig å tjene mye penger på nett, men hvor mye kan man tjene? Hundre tusen kroner er ikke uoppnåelig. De best betalte bloggerene tjener millioner, nettbutikkeiere og internettselskaper kan tjene milliarder.

Jobbe hjemmefra

Jobbe hjemmefra og tjen egne penger

Å jobbe hjemmefra er et sterkt ønske mange har. Her finner du noen tips og ideer rundt det å arbeide hjemme som selvstendig næringsdrivende.

Hvordan bli rik

Hvordan bli rik

Hvordan bli rik? Lær deg å tjen penger både over internett og på andre måter

Utvikle apps til mobil

Tjene på å utvikle apps, spill og programmer til mobil

Apps er programmer (eller applikasjoner om du vil) som kan brukes på en mobil eller et nettbrett

Gratis penger

Gratis penger: - Ingen gir bort gratis penger

Ulike sider på internett gir bort gratis penger, eller det er dette som hevdes. I realiteten er det ingen som gir bort noe gratis. Det finnes ingen gratis lunsj.

Skrivejobber på nett

Tjene penger på å skrive artikler

Vi har fått en rekke henvendelser fra lesere som ønsker å tjene penger på å skrive. Her finner du tips om hvordan du kan bruke utenlandske nettsider til å skaffe skrivejobber i Norge.

Lage hjemmeside

Lage hjemmeside som gir inntekter

Det er enkelt å lage en hjemmeside, og du kan også begynne å tjene penger på dette. Noen lager en blogg og får en ekstra inntekt på dette, og de beste bloggerne i Norge tjener millioner av kroner i året. Se hvordan du kan begynne.

Råvarehandel

Råvarehandel - tjen på å trade gull, sølv og olje

Råvarehandel er en av de store måtene å tjene penger på internett, på linje med aksjehandel eller valutahandel

Dropshipping

Dropshipping: Starte bedrift uten varelager

Dropshipping går ut på at selger (tilbyderen av en vare) formidler kundens bestillinger direkte til en produsent eller grossist

Selg bildene dine på nett

Tjen penger på bildesalg og mobilfoto på internett

Det er mulig å tjene penger på internett ved å legge ut bilder i bildedatabaser