Lage hjemmeside som gir inntekter

Lage hjemmeside
20. juli 2024 av RaskePenger.no / Penger

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).

Det er enkelt å lage en hjemmeside. Ikke bare er det enkelt, du kan tjene penger på hjemmesiden din også. Lære å lage hjemmeside her.

Det er enkelt å lage en hjemmeside eller blogg i dag. Du trenger verken programmeringskunnskaper eller mye penger for å begynne.

Med noen få klikk kan du lage en hvilken som helst nettside: En blogg, et bildegalleri, en nettbutikk eller en onlinetjeneste som du kan tjene penger på.

For å lage en nettside trenger du et domene og hosting (webhotell). Her finnes det mange å velge mellom, men vi liker spesielt godt Hostinger fordi de har kjempegode webhotell til svært lave priser.

Før du kan begynne å tjene penger på hjemmesiden din må du:

  1. lage en hjemmeside.
  2. få trafikk til hjemmesiden din.
  3. vite hvordan du skal tjene penger på hjemmesiden.

Det viktigste er å begynne. En spennende side kan opprettes på bare noen få timer hvis du har en god ide.

Det beste tipset noen kan gi deg er derfor å sette i gang. Ikke vent, og ikke tenk for mye på hva du skal lage. Det er ikke sikkert din første side vil bli en suksess som du tjener millioner av kroner på, sannsynlig vis ikke. Likevel er det en læringsprosess, og mange opplever samtidig å tjene litt på allerede den første siden de lager.

Kom i gang her: Klikk her for å få ditt eget domene og lag en nettside

Hvilken hjemmeside skal du lage?

Først, finn ut hva hjemmeside skal handle om. Skal det være en personlig blogg, en nettside om et bestemt tema, en online tjeneste, eller noe helt annet? Start med å identifisere hensikten med hjemmesiden din.

Gratis domene og webhotell

Gratis domene eller webhosting som du ikke må betale for kan du bare glemme. Da får du påklistret mye reklame som du ikke ønsker, eller du må forholde deg til ekstremt strenge retningslinjer. Dessuten kan hjemmesiden eller bloggen din bli slettet helt uten forvarsel.

Det er bedre å lage en egen hjemmeside, blogg, eller online tjeneste på et eget domene og med eget webhotell. Nedenfor får du vite hvordan du går frem for å gjøre dette.

Enkleste måte å lage hjemmeside

Du trenger ikke kunnsksap om dataprogrammering, webutvikling og grafisk design for å lykkes med en egen hjemmeside. Vi lever i det 21. århundre, og teknologien har kommet så langt at hvem som helst kan lage en egen hjemmeside, blogg, nettbutikk, eller nærmest hva som helst av online tjenester.

Det er enkelt å få sin egen hjemmeside, spesielt om du benytter en tjeneste som Hostinger. Her er bloggen og nettbutikken bare noen få museklikk unna. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe webhotell og domene her.

Med Hostinger kan du uten spesielle datakunnskaper lage flotte hjemmesider, blogger, nettbutikker, forum, online tjenester eller hva det skulle være. En veldig billig tjeneste og utmerket kvalitet på severe, slik at du ikke trenger å bekymre deg om nettsiden virker, om den er tilgjengelig når folk klikker seg inn på din side osv. Alt dette er veldig viktig.

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).

Raske penger

Hvordan tjene raske penger på nett (i Norge)

Åpne øynene, og se rundt deg. Over alt finnes det beviser på at raske penger er mulig. Hardt arbeid år etter år er ikke den eneste måten å tjene gode penger eller bli rik på. Her finner du et utvalg muligheter som illustrerer hvordan man kan tjene penger raskt og enkelt.

Dropshipping

Dropshipping: Tjen penger på nettbutikk uten innkjøp av varer

Dropshipping er en enklere form for import, men som gjør det mulig å tjene minst like mye penger som på en tradisjonell import-bedrift. Les om en ny og genial måte å tjene penger på her.

Handle valuta

Valutahandel: Hvordan handle valuta over internett

Valutahandel består i å kjøpe og selge valuta. Formålet er å tjene penger og å oppnå en profitt på investert kapital. Den som klarer å tjene litt penger på valuta, og hele tiden bruker all gevinst på å skape enda mer avkastning, vil raskt kunne tjene betydelig med penger.

Tjen penger på internett

Tjen penger på internett

Det er hipt og trendy å tjene penger på internett. De som gjør det forteller om store og enkle inntekter. De nyrike i Norge er internett-millionærer, men hva er hemmeligheten deres? Her får du tips om hvordan du også kan få inntekt fra nettet.

Aksjehandel

Aksjehandel: Bli rik eller ruinert på kjøp og salg av aksjer

Takket være aksjer og aksjehandel er det mange som har opparbeidet seg en stor formue. Den nye formen for å handle aksjer er via CFD-er (eller differansekontrakter), dette er aksjehandel på speed! Finn ut mer om hvordan du også kan tjene penger på salg og kjøp av aksjer.

Betalte spørreundersøkelser

Betalte spørreundersøkelser - ikke gå i fella!

Betalte spørreundersøkelser er ikke en myte slik som det å få betalt for å lese e-post (sistnevnte er bare tull og bortkastet tid). Bedrifter bruker milliarder av kroner hvert år på å finne ut hva forbrukere ønsker seg, og derfor kan du tjene penger på betalte spørreundersøkelser og markedspaneler.