Gratis penger: - Ingen gir bort gratis penger

Gratis penger

Ingen gir bort gratis penger, og som regel må man jobbe for pengene. Prøv heller å finne ut hvordan du kan tjene penger. Om du er rådvill, har du her noen forslag til hvordan man tjener penger på nett.

18. april 2024 av RaskePenger.no / Penger

Ulike sider på internett gir bort gratis penger. Her introduserer konseptet med gode gratistilbud utenom det vanlige.

Få gratis penger

Her er en komplett oversikt over alle sider som gir bort gratis penger på internett:
  1. _____
  2. _____
  3. _____
  4. _____
  5. _____

En tom liste.

Ingen gir bort gratis penger på internett. Husk det neste gang noen lover deg å gi bort gratis penger på internett.

Det finnes alltid unntak. En gal og gavmild lottomillionær selger penger til halv pris på nettet. Slike hendelser forekommer, men det er utrolig sjelden. Om du kommer over et slikt tilbud, så er det mer sannsynlig bare svindel, eller en spøk.

Ikke gratis penger, men rabatter og gode tilbud

Gratis penger finnes ikke. Unntakene er få, det er større sannynlighet at du vil bli svindlet enn at du faktisk finner det ene virkelige tilbudet med gratis penger, blant en million svindelforsøk med gratis penger.

Så glem gratis penger. Ingen gir bort en iPhone til tilfeldig besøkende. Du var kanskje besøkende nummer en milliard, men alle som besøkte den siden var besøkende nummer en milliard. Du kan besøke siden på nytt i morgen, og vil forsatt være besøkende nummer en milliard, og fortsatt en "heldig" vinner.

Det finnes noe som heter "gratis" penger. Det er ikke gratis, men nesten. Hvis du skal kjøpe en iPhone, så kan du spare penger på å motta rabatter. Sparer du 2000 kroner ved å handle et annet sted, eller ved å benytte en rabattkode, kan du kanskje kalle dette for gratis penger.

Det er mange grunner til at selskaper ønsker å gi bort "gratis penger". Grunnen til at du får gratis penger, gode tilbud og fine rabatter kan f.eks. være som et påskudd til at du skal registrere en kundekonto hos et selskap, eller at du skal begynne å bruke deres tjenester eller produkter på et senere tidspunkt.

Det er ikke nødvendigvis lett å få tak i gratis penger fra internett, og det kan være lenge mellom de gode mulighetene. Du får heller aldri virkelig gratis penger, men kan muligheten til å motta kompensasjon for å gjøre noe annet. Dette kan være mer attraktiv mulighet enn hva mange innbiller seg, eller det kan være en felle for forbrukeren. Derfor er det viktig å vite hva man begir seg ut på før man takker til et tilbud.

Et gammelt og kjent uttrykk er at det "ikke finnes noen gratis lunsj".

Dersom noe virker for godt til å være sant, så er det som regel det.

Raske penger

Hvordan tjene raske penger på nett (i Norge)

Åpne øynene, og se rundt deg. Over alt finnes det beviser på at raske penger er mulig. Hardt arbeid år etter år er ikke den eneste måten å tjene gode penger eller bli rik på. Her finner du et utvalg muligheter som illustrerer hvordan man kan tjene penger raskt og enkelt.

Dropshipping

Dropshipping: Tjen penger på nettbutikk uten innkjøp av varer

Dropshipping er en enklere form for import, men som gjør det mulig å tjene minst like mye penger som på en tradisjonell import-bedrift. Les om en ny og genial måte å tjene penger på her.

Handle valuta

Valutahandel: Hvordan handle valuta over internett

Valutahandel består i å kjøpe og selge valuta. Formålet er å tjene penger og å oppnå en profitt på investert kapital. Den som klarer å tjene litt penger på valuta, og hele tiden bruker all gevinst på å skape enda mer avkastning, vil raskt kunne tjene betydelig med penger.

Tjen penger på internett

Tjen penger på internett

Det er hipt og trendy å tjene penger på internett. De som gjør det forteller om store og enkle inntekter. De nyrike i Norge er internett-millionærer, men hva er hemmeligheten deres? Her får du tips om hvordan du også kan få inntekt fra nettet.

Aksjehandel

Aksjehandel: Bli rik eller ruinert på kjøp og salg av aksjer

Takket være aksjer og aksjehandel er det mange som har opparbeidet seg en stor formue. Den nye formen for å handle aksjer er via CFD-er (eller differansekontrakter), dette er aksjehandel på speed! Finn ut mer om hvordan du også kan tjene penger på salg og kjøp av aksjer.

Betalte spørreundersøkelser

Betalte spørreundersøkelser - ikke gå i fella!

Betalte spørreundersøkelser er ikke en myte slik som det å få betalt for å lese e-post (sistnevnte er bare tull og bortkastet tid). Bedrifter bruker milliarder av kroner hvert år på å finne ut hva forbrukere ønsker seg, og derfor kan du tjene penger på betalte spørreundersøkelser og markedspaneler.