Dropshipping: Tjen penger på nettbutikk uten innkjøp av varer

Dropshipping

Dropshipping er en mulig vei til raske penger hvis du gjør ting riktig. I praksis kan du starte med dette med en mobil i lunsjen eller mens du slapper av på cafe.

20. juli 2024 av RaskePenger.no / Penger

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).

Fordelen med dropshipping er at du ikke trenger å kjøpe inn noen varer selv. Du behøver ikke å sende ut varene heller. Alt du må gjøre, som mellomledd, er å finne en måte å motta bestillinger, og disse videresendes til en dropshipper.

Leker du deg med tanken om å bli rik? Hater du å betale mer for fordyrende mellomledd? Vet du at det finnes fordyrende mellomledd over alt? Tenk som de rike, bli et fordyrende mellomledd selv.

Er dropshipping svindel eller uetisk?

Det er mulig å tjene mer penger enn du noensinne vil få bruk for innen dropshipping. Folk har blitt superrike på dette, og i begynnelsen vil man kanskje tenke på lovligheten og det moralske ved dette.

Dropshipping er både lovlig og moralsk uproblematisk.

Svindel, tenker du? Uetisk? Hele poenget med det som kalles merverdiavgift, moms, er å tjene penger på slike fordyrende mellomledd. Staten tjener penger på dette, alle butikker gjør det, og alle andre gjør det. Alle betaler også for slike fordyrende mellomledd.

Disse mellomleddene er ikke bare fordyrende, de kan også gjøre det enklere for kunden. Tenk hvor vanskelige det ville være om du måtte reise ut på landet for å kjøpe egg og melk av bonden, og ut til et gassanlegg for å fylle drivstoff, og en reise til Asia eller USA om du skulle kjøpe klær eller mobiltelefoner.

Uetisk å være et fordyrende mellomledd?

Fordyrende mellomledd er ingen svindel, og ikke uetisk.

Det du gjør som dropshipper er å være et fordyrende mellomledd. Det høres ikke bra ut, men tenk også på hva du kan tilby dine kunder med en dropshipping-forretning. Det er ikke nødvendigvis en situasjon der du tjener og kundene blir lurt.

Mange har blitt super-rik på dropshipping

Dropshipping er morsomt, lærerikt og man kan tjene hundrevis av millioner, til og med milliarder av kroner. Selvsagt er det ikke standarden, noen bruker dropshipping-bransjen som en kilde til ekstra inntekt, eller å oppnå en friere livsstil uten å måtte arbeide for andre.

Med en fot inne i dropshipping-bransjen kan du tilby verdifulle tjenester, være mellomleddedt som gjør det enklere for dine kunder å kjøpe de riktige varene. Dropshipping er bare uetisk og ulovlig dersom du selv velger å gjøre det på denne måten, og det samme kan sies om alle forretninger. Den riktige og gode måten å drive innen dropshipping på er å gjøre det på en måte som tjener både deg selv og dine kunder, og dine leverandører.

Du er fortsatt et fordyrende mellomledd, men i prosessen har du også skapt verdier, du har tilført noe, og du har gjort det enklere for dine kunder å finne de riktige produktene, og dine leverandører kan selge til sine sluttbrukere. Ingen blir lurt, alle vinner, hvis du deltar i dropshipping på den gode og riktige måten.

Glem heller ikke pengene, som sagt er dette en måte å bli svært rik på, om du er dyktig og gjør ting på den riktige måten. Ingen snarveier, ikke forsøk å lure dine kunder eller leverandører. Det tjener du aldri på i lengden.

De mest vellykkede innen dropshipping forstår dette, man kan ikke leve av å bare være et fordyrende mellomledd, men man må også tilføre noe.

"Alle" kan begynne med dropshipping

Det er mulig å begynne med dropshipping selv uten utdannelse eller penger. Du trenger ingen spesiell kompetanse, dette kan læres av de fleste som går inn for det. Det er ikke vanskelig, men forvent heller ikke at suksess kommer av seg selv.

Du må være villig til å jobbe for pengene, i begynnelsen. Etter noen år er det ikke umulig at din dropshipping-virksomhet lever sitt eget liv. Inntekt uten innsats.

De er jo ikke helt riktig. Det har vært en betydelig innsats for å komme dit. Du har jobbet hardt, og til slutt kan du bare trekke deg tilbake og nyte pengene som kommer inn hver eneste måned. Dette er faktisk realitetene for mange som driver stort innen dropshipping. Det kjedelige og tunge arbeidet har blitt outsourcet, eller de har ansatte som gjør jobbene.

I praksis er du en bedriftseier uten aktiv deltagelse, kanskje med unntak av noen få styremøter i året.

I realiteten skapt det som mange drømmer om: passiv inntekt.

De fleste velger likevel å være aktiv med i prosessen, eventuelt kan man ansette en daglig leder som tar seg av det meste av arbeidet.

Som nybegynner innen dropshipping lurer du kanskje på hvordan du kan begynne med dette, og om du også er i stand til å tjene gode penger her. Bare en måte å finne ut, og det er å prøve selv. De første små skritt er de tyngste, når du har kommet i gang blir det hele mer oversiktlig.

Drømmen om å gjøre store penger på dropshipping

Det trenger ikke være en drøm. Det kan bli realitet. Mange tjener store penger på dropshipping allerede, faktisk svært mange gjør det.

Noen velger å ha egen nettbutikk, og de har kanskje teknisk kompetanse. Andre gjør det enkelt, og selger sine varer på eBay eller tilsvarende plattformer. Det er det enkleste, og krever ingen kompetanse i det hele tatt.

Finn en leverandør, og et produkt som selger, og du er i gang.

Hvorfor ikke gjøre alvor ut av slike drømmer, det er faktisk mulig om du vet hvor du skal begynne! Dropshipping er interessant i så måte.

Dropshipping gjør det mulig å selge hva som helst, fra hvilket som helst land. Du kan godt bo i Norge, eller i Sahara, eller på Grønland. Det eneste kravet er at du må ha tilgang til internett.

Hva er dropshipping?

Dropshipping er nesten som "import", men bare nesten. Dette fordi du vil aldri motta varen selv. Du trenger ikke noe eget lager for å plassere varene. Og du trenger ikke å pakke varen, og sende den avgårde til kunder.

Som dropshipper er du et ledd mellom leverandør og kjøper. Du legger ut produkter for salg på sider som eBay og andre nettauksjoner og rubrikkauksjoner (selv papiravisene kan brukes til dropshipping, men det er kanskje mer praktisk å gjøre det online).

Dropshipping er faktisk veldig enkelt, og helt lovlig. Du lurer kanskje på hvordan du kan begynne med å tjene penger på dropshipping. Det er ikke så komplisert, faktisk ganske enkelt om du følger denne fremgangsmetoden:

Fremgangsmåte for å tjene penger på dropshipping

  1. Du trenger: internett, kontakt med leverandører (se neste punkt)
  2. Leverandører er nøkkelen til din suksess. Ikke alle fabrikker og grossister verden over tilbyr dropshipping avtaler, men mange gjør det. For å finne disse leverandørene og komme i kontakt med de anbefales tjenesten Salehoo på det sterkeste, her finner du ekstremt mange leverandører, og alt mulig av produkter. Vær obs på medlemskapsavgiften, dette er en engangsavgift og er ganske rimelig og bør ikke avskrekke en som virkelig ønsker å tjene penger på dropshipping!
  3. Selg produkter og tjen penger. Bruk fremgangsmåten som foreslås på Salehoo, det er den enkleste og beste måten.

Derfor er dropshipping genialt

Dropshipping har mange fordeler. Du trenger ikke å etablere noen bedrift for å begynne med dette og du kan jobbe når som helst. Jobb om natten, i lunchpausen, eller 1 kveld i måneden. Du bestemmer fullt og helt når og hvor mye du skal jobbe.

Markedet er veldig stort og det finnes millioner av muligheter. Det er ingen hemmelighet at dropshipping er big business. Derfor er det heller ingen hindring å fortelle hvor attraktivt det er å drive med dropshipping. Selv om du begynner med dropshipping, og forteller til verden at du tjener millioner på det, betyr ikke det at andre kan komme å kopiere deg, nettopp fordi markedet er så stort og mulighetene er så mange.

Dropshipping koster lite å starte med. Når du har kommet i kontakt med de leverandører det gjelder, er det ingen kostnader. Det er stort sett bare inntekter, og lite utgifter. Du trenger ikke verve noen, og markedsføringen går nesten av selg selv hvis du legger inn produktene på auksjonssider og rubrikksider på nett.

Dette er en ærlig og fornuftig måte å tjene penger på.

Alt du trenger er internett, og selvfølgelig et godt nettverk av leverandører.

Hvis du synes dette høres spennende ut, og du ønsker å prøve dropshipping, kan du starte med å finne dine leverandører og dropshipping-produkter på Salehoo, her har du alt du trenger når du skal komme i gang og drive innen dropshipping, enten det er å skape en hyggelig bi-inntekt eller å tjene millioner av kroner.

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).

Raske penger

Hvordan tjene raske penger på nett (i Norge)

Åpne øynene, og se rundt deg. Over alt finnes det beviser på at raske penger er mulig. Hardt arbeid år etter år er ikke den eneste måten å tjene gode penger eller bli rik på. Her finner du et utvalg muligheter som illustrerer hvordan man kan tjene penger raskt og enkelt.

Handle valuta

Valutahandel: Hvordan handle valuta over internett

Valutahandel består i å kjøpe og selge valuta. Formålet er å tjene penger og å oppnå en profitt på investert kapital. Den som klarer å tjene litt penger på valuta, og hele tiden bruker all gevinst på å skape enda mer avkastning, vil raskt kunne tjene betydelig med penger.

Tjen penger på internett

Tjen penger på internett

Det er hipt og trendy å tjene penger på internett. De som gjør det forteller om store og enkle inntekter. De nyrike i Norge er internett-millionærer, men hva er hemmeligheten deres? Her får du tips om hvordan du også kan få inntekt fra nettet.

Aksjehandel

Aksjehandel: Bli rik eller ruinert på kjøp og salg av aksjer

Takket være aksjer og aksjehandel er det mange som har opparbeidet seg en stor formue. Den nye formen for å handle aksjer er via CFD-er (eller differansekontrakter), dette er aksjehandel på speed! Finn ut mer om hvordan du også kan tjene penger på salg og kjøp av aksjer.

Betalte spørreundersøkelser

Betalte spørreundersøkelser - ikke gå i fella!

Betalte spørreundersøkelser er ikke en myte slik som det å få betalt for å lese e-post (sistnevnte er bare tull og bortkastet tid). Bedrifter bruker milliarder av kroner hvert år på å finne ut hva forbrukere ønsker seg, og derfor kan du tjene penger på betalte spørreundersøkelser og markedspaneler.

Tjene penger på blogging

Hvordan tjene penger på blogging

En god del nordmenn tjener allerede mye penger på blogging, noen mer enn nok til å leve et luksuriøst liv der økonomiske bekymringer forlengst er glemt. Hvis du vil tjene penger på blogg bør du lese dette først.