Råvarehandel - tjen på å trade gull, sølv og olje

Råvarehandel

Råvarehandel utføres ved kjøp og salg av derivater, ikke i fysiske råvarer. Her får du kunnskap om hvordan du kan begynne å handle råvarederivater allerede i dag, og tips om hvilke nettmegle som kan benyttes til dette.

25. juni 2024 av RaskePenger.no / Penger

Råvarehandel er en av de store måtene å tjene penger på internett, på linje med aksjehandel eller valutahandel. Får å tjene mye, må du imidlertid også tørre å satse litt

Begynne med eller prøve råvarehandel nå med en gang

Hvis du ønsker å prøve råvarehandel i dag, kan du faktisk gjøre det uten risiko.

Nettmegleren Plus500 er bra, og tilbyr en gratis øvelseskonto, alternativt kan man sette inn egne penger å begynne å handle i det virkelige markedet. Dette er en god nettmegler med millioner av kunder på verdensbasis, og er også populær blant tradere i Norge. Trygg og enkel i bruk. Kan handle råvarer, aksjer, kryptovaluta, indekser og mange andre verdipapirer.

Det finnes ellers mange nettmeglere som tilbyr trading i råvarederivater. Mange norske tradere foretrekker eToro.

Hvorfor råvarehandel?

Råvarehandel begynner gjerne som en spennende hobby. Man sitter der foran skjermen og klikker, så leser man litt om råvarenahdel. Deretter finner ut hvordan man går frem for å begynne, og prøver litt.

Det neste som skjer er gjerne at du opplever hvor enkelt der er å tjene penger på å trade gull, sølv, olje, eller en annen råvare. Wow. Nå skal du bli rik i en fei. Trodde du..

Så kommer nedturen, som ikke er like morsom. Du taper litt eller alt du tjente på den første oppturen. Slikt gir bakkekontakt, og du lærer at pengene kan forsvinne like raskt som de kom.

Råvarehandel og risiko

Med litt erfaring vet du at råvarehandel gir deg muligheten til å tjene raske penger, men er du uforsiktig eller du går for fort frem, vil du garantert brenne deg før eller senere.

Råvarehandel er likevel en veldig attraktiv mulighet til å tjene penger på internett. Du kan tross alt bli søkkrik på å trade råvarer over internett.

Den ene dagen kan du svømme i penger som Onkel Skrue, dagen etter har du tapt alt du eide. Det gjelder å finne en gyllen middelvei: aldri ta mer risiko enn hva du kan akseptere, og bygge opp din tradingkapital sakte og sikkert.

Hvordan handle råvarer på nett?

Råvarehandel på nett skjer via en nettmegler. Råvaretrading er ti ganger morsommere enn aksjetrading, og om du satser ekstra hardt med litt ambisiøs margintrading i råvarer kan du doble investeringen gang på gang, på gang.. Så ekstremt lett er det ikke, men mulighetene er der dersom du gidder å sette deg inn i dette.

Førstehånds kunnskap om råvarehandel får du ved å prøve deg frem. Ingenting slår praktisk kunnskap, og det oppnår du kun ved å begynne å trade råvarer på egenhånd.

Når du har åpnet konto hos overnevnte nettmegler er det lett å sette seg inn i hvordan råvarer trades, og hva som skal til for å oppnå langsiktig fortjeneste. Den raskeste veien tli å lykkes med råvarehandel er ved å prøve seg frem i råvaremarkedet, få erfaringer, og finne din egen strategi.

Råvarehandel krever en personlig tradingstrategi

Råvarehandel er forholdsvis enkelt, men det er litt som med aksjehandel. Det tar tid å finne et profitabelt system.

Det er vanskelig å lykkes med noen andres system. Dette fordi all trading avhenger av psykologi. Alle tradere er forskjellige, og hver av oss m åha en unik tradingstrategi for å lykkes. Du må først øve deg i markedet, få erfaringer, og etter hvert vil du kunne utvikle ditt eget handelssystem.

Alle toppiddrettsutøvere har ulike treningsprogrammer. Blant proffboksere er det ingen som har eksakt samme strategi for å lykkes.

Alle vellykkede tradere har sin unike trading strategi. Det hjelper fint lite å følge andres systemer, når systemet i seg selv er utformet og tilrettelagt av en vellykket trader. Hvis du prøver å kopiere en eksakt strategi fra en annen trader, så vil du med all sannsynligvis ikke lykkes.

Raske penger

Hvordan tjene raske penger på nett (i Norge)

Åpne øynene, og se rundt deg. Over alt finnes det beviser på at raske penger er mulig. Hardt arbeid år etter år er ikke den eneste måten å tjene gode penger eller bli rik på. Her finner du et utvalg muligheter som illustrerer hvordan man kan tjene penger raskt og enkelt.

Dropshipping

Dropshipping: Tjen penger på nettbutikk uten innkjøp av varer

Dropshipping er en enklere form for import, men som gjør det mulig å tjene minst like mye penger som på en tradisjonell import-bedrift. Les om en ny og genial måte å tjene penger på her.

Handle valuta

Valutahandel: Hvordan handle valuta over internett

Valutahandel består i å kjøpe og selge valuta. Formålet er å tjene penger og å oppnå en profitt på investert kapital. Den som klarer å tjene litt penger på valuta, og hele tiden bruker all gevinst på å skape enda mer avkastning, vil raskt kunne tjene betydelig med penger.

Tjen penger på internett

Tjen penger på internett

Det er hipt og trendy å tjene penger på internett. De som gjør det forteller om store og enkle inntekter. De nyrike i Norge er internett-millionærer, men hva er hemmeligheten deres? Her får du tips om hvordan du også kan få inntekt fra nettet.

Aksjehandel

Aksjehandel: Bli rik eller ruinert på kjøp og salg av aksjer

Takket være aksjer og aksjehandel er det mange som har opparbeidet seg en stor formue. Den nye formen for å handle aksjer er via CFD-er (eller differansekontrakter), dette er aksjehandel på speed! Finn ut mer om hvordan du også kan tjene penger på salg og kjøp av aksjer.

Betalte spørreundersøkelser

Betalte spørreundersøkelser - ikke gå i fella!

Betalte spørreundersøkelser er ikke en myte slik som det å få betalt for å lese e-post (sistnevnte er bare tull og bortkastet tid). Bedrifter bruker milliarder av kroner hvert år på å finne ut hva forbrukere ønsker seg, og derfor kan du tjene penger på betalte spørreundersøkelser og markedspaneler.