Tjen penger på bildesalg og mobilfoto på internett

Selg bildene dine på nett

Tjen på bildene dine. Visste du at det er mulig å tjene penger på å selge enkle mobilbilder og amatørfoto på nett? Den engelske guiden How to make money selling photos online inneholder tips om å tjene penger på foto og salg av bilder på nett.

20. juli 2024 av RaskePenger.no / Penger

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).

Det er mulig å tjene penger på internett ved å legge ut bilder i bildedatabaser. Fotografering kan fort bli mer enn bare en hobby.

Tjene på bilder og fotografi: Jarrod Hardcastle har gjort salg av bilder på nett til et levebrød, og han er i godt selskap. På hans nettside kan du lære deg alle triksene til å lykkes med å tjene penger på egne bilder.

Det er bred enighet i fotomiljøet om at man må legge ut forholdsvis mange bilder for at det skal bli en god inntektskilde, men når jobben først er gjort og du har et par hundre bilder eller mer publisert, kan det begynne å bli en riktig bra inntektskilde.

Slik tjener du penger på å selge bilder og mobilfoto på nettet

Jarrod Hardcastle er en av mange som har lykkes med å tjene penger på å selge bildene sine på nett.

Hardcastle driver også nettsiden How to make money selling photos online hvor han deler tips og triks som det blir penger av. De beste gullkornene har han imidlertid spart til betalende medlemmer.

På nettsiden til Jarrod Hardcastle finner du mye informasjon om hvordan du lykkes med å tjene penger på bilder over nettet:

Kan du virkelig tjene penger på å selge bilder på internett?

Det er gode muligheter til å etablere seg som fotograf på internett. Jeg har vist andre hvor lett det er å tjene penger med ditt digitalkamera og å publisere bilder på nett. Det er enkelt og du kan starte i løpet av bare noen få minutter, forteller Hardcastle.

Når forstod du at det var mulig å tjene gode penger på salg av bilder på nettet?

For ikke lenge siden oppdaget jeg en enkel og ekstremt effektiv måte å tjene penger bare ved å bruke digitalkameraet mitt. Jeg hadde prøvd å tjene en anstendig inntekt som fotograf i noen få år, men nå som jeg har oppdaget denne utrolige inntektskilden tjener jeg mye mer enn jeg noen gang kunne forestilt meg, sier Hardcastle.

Hardcastle forteller at det er mulig å tjene penger om igjen, og om igjen - på det samme bildet. Bilder han publiserte for over ett år siden selger fortsatt, og salget ser ikke ut til å stoppe med det første.

Hvorfor selge bildene dine på nett?

Det er ingen begrensning i hvor mye du kan tjene. Desto flere bilder du har publisert, jo mer penger vil du tjene.

Det er også andre fordeler som automatisk kommer med en slik jobb eller hobby (alt etter hva du selv legger opp til): Du kan være din egen sjef, du får punktlige utbetalinger.

Du velger selv arbeidstiden og arbeidsmengde. Ta ferie når du vil, eller enda bedre: Ta med deg digitalkameraet på ferien, så kan du legge opp til å øke inntektene dine samtidig som du ferierer.

Dessuten er det morsomt å fotografere. Hvorfor ikke tjene penger på noe du allerede synes er gøy?

Lær deg alt om å tjene penger på fotografering

Artikkelen som er omtalt over gir deg tips du kan bruke til å tjene penger med et digitalkamera.

Du trenger ikke dyrt fotoutstyr ettersom bildene blir publisert direkte på internett. Du trenger ikke engang et dyrt digitalkamera.

Dette er det kompette systemet til å tjene penger med ditt digitalkamera. Ingen andre guider på nett kommer i nærheten av denne guiden.

Dette programmet har blitt utviklet slik at alle og hvem som helst kan begynne å tjene penger på å ta bilder med et fotokamera. Du trenger ingen tidligere fotografierfaringer, ettersom du vil lære alt du må vite på en trinnvis og pedagogisk måte.

Baksiden med nettisden som er omtalt her er at systemet er tilgjengelig kun for medlemmer. Imidlertid koster ikke tilgang allverden, og du betaler kun én gang for å få ubegrenset tilgang. Kjøpet kommer også med en ubetinget 60 dagers kjøpsgaranti med full refusjonsrett.

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).

Raske penger

Hvordan tjene raske penger på nett (i Norge)

Åpne øynene, og se rundt deg. Over alt finnes det beviser på at raske penger er mulig. Hardt arbeid år etter år er ikke den eneste måten å tjene gode penger eller bli rik på. Her finner du et utvalg muligheter som illustrerer hvordan man kan tjene penger raskt og enkelt.

Dropshipping

Dropshipping: Tjen penger på nettbutikk uten innkjøp av varer

Dropshipping er en enklere form for import, men som gjør det mulig å tjene minst like mye penger som på en tradisjonell import-bedrift. Les om en ny og genial måte å tjene penger på her.

Handle valuta

Valutahandel: Hvordan handle valuta over internett

Valutahandel består i å kjøpe og selge valuta. Formålet er å tjene penger og å oppnå en profitt på investert kapital. Den som klarer å tjene litt penger på valuta, og hele tiden bruker all gevinst på å skape enda mer avkastning, vil raskt kunne tjene betydelig med penger.

Tjen penger på internett

Tjen penger på internett

Det er hipt og trendy å tjene penger på internett. De som gjør det forteller om store og enkle inntekter. De nyrike i Norge er internett-millionærer, men hva er hemmeligheten deres? Her får du tips om hvordan du også kan få inntekt fra nettet.

Aksjehandel

Aksjehandel: Bli rik eller ruinert på kjøp og salg av aksjer

Takket være aksjer og aksjehandel er det mange som har opparbeidet seg en stor formue. Den nye formen for å handle aksjer er via CFD-er (eller differansekontrakter), dette er aksjehandel på speed! Finn ut mer om hvordan du også kan tjene penger på salg og kjøp av aksjer.

Betalte spørreundersøkelser

Betalte spørreundersøkelser - ikke gå i fella!

Betalte spørreundersøkelser er ikke en myte slik som det å få betalt for å lese e-post (sistnevnte er bare tull og bortkastet tid). Bedrifter bruker milliarder av kroner hvert år på å finne ut hva forbrukere ønsker seg, og derfor kan du tjene penger på betalte spørreundersøkelser og markedspaneler.