Tjene på å utvikle apps, spill og programmer til mobil

Utvikle apps til mobil
20. juli 2024 av RaskePenger.no / Penger

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).

Apps er programmer (eller applikasjoner om du vil) som kan brukes på en mobil eller et nettbrett. Se hvor enkelt det er å lage apps, og hvordan du kan få inntekter på disse.

Apps det blir penger av: Det er ikke vanskelig å tjene penger på apps.

Apps som noen har blitt rike på

Kjente apps som noen i Norge har blitt rike på eller tjent penger på er blant annet:

Wordfeud er en app til iPad og Android mobiler. Dette er et slags scrabble-lignende spill som har gjørt Håkon Bertheussen til mangemillionær.

Han er ikke den eneste som har tjent penger på apps her i landet..

Lett å lage apps?

Å lage apps (til iPhone, iPod, windows phone, android telefoner osv), det er ikke så vanskelig. Faktisk trenger du ikke engang kunnskaper om programmering.

Temaet er imidlertid litt mer omfattende enn at vi kan forklare fremgangsmåten i en artikkel, men vi skal vise deg noen ressurser, guider og bøker som vil være til stor hjelp.

De nettsidene vi refererer til nedenfor inneholder alt du trenger for å begynne å utvikle og tjene penger på dine egne apps.

Hvordan lage apps til iPhone

Bra bok om å lage apps: Michael Moon og Quoc Bul har hatt stor suksess med egne apps, og har skrevet en bok om alt det praktiske rundt å lage egne apps.

Boken How To Make iPhone Apps selges kun online, og koster litt penger, men for den som drømmer om å lykkes med apps vil det være en ekstra god investering.

Har du en bra idé til en app for iPhone (eller iPod, ipad, iDings..)?

Det smarteste du kan gjøre da er å starte med noen gode tips om hvordan mobilappen eller mobilspillet kan lages så raskt som mulig til alle plattformer (iPhone, Android, Windows osv) og i tillegg hvordan du kan tjene mest mulig penger på dette - et ypperlig sted å begynne er denne guiden om å tjene penger på apps og spill. Anbefales til alle som ønsker å få til noe stort innen app- og spillutvikling uten nødvendigvis bruke så mye tid og krefter på utviklingen selv.

Hvordan lage iPhone apps er en veldig gjennomført guide, og viser deg hvordan du kan lage en app selv uten noen kunnskaper om programmering.

Guiden er perfekt for alle som ønsker å ta del i denne massive billion-industrien, og spesielt nyttig for den som ikke ønsker å bruke de neste to årene på å lære seg hvordan man lager apps fra bunnen av. Du trenger ikke noe dyr programvare for å gjennomføre forslagene i denne guiden.

Gratis tips om å lage apps

Du finner noe gratis tips på internett, men ikke så samlet og detaljert som i de guidene nevnt her. Problemet med forum og gratis artikler rundt om på nett, er at informasjonen er rettet mot de profesjonelle utviklere, eller tipsene er utdaterte og sjeldent særlig praktiske hvis målet er å tjene penger på apps.

Det finnes ingen helhetlig gratis guide om å lage iPhone apps, i hvert fall ikke på en måte som gjør det mulig å tjene penger.

Derfor anbefaler vi boken How To Make iPhone Apps, dette er den mest komplette på markedet. Dersom du vil spare deg selv for tid og penger, så ta en titt på denne fremfor å lete etter tips i forum og artikler rundt om på nettet:

Lær hvordan du lager egne apps

Prøvd eToro? Populært til aksjehandel og trading i Norge. Gratis demo eller ekte handel (les mer her).

Raske penger

Hvordan tjene raske penger på nett (i Norge)

Åpne øynene, og se rundt deg. Over alt finnes det beviser på at raske penger er mulig. Hardt arbeid år etter år er ikke den eneste måten å tjene gode penger eller bli rik på. Her finner du et utvalg muligheter som illustrerer hvordan man kan tjene penger raskt og enkelt.

Dropshipping

Dropshipping: Tjen penger på nettbutikk uten innkjøp av varer

Dropshipping er en enklere form for import, men som gjør det mulig å tjene minst like mye penger som på en tradisjonell import-bedrift. Les om en ny og genial måte å tjene penger på her.

Handle valuta

Valutahandel: Hvordan handle valuta over internett

Valutahandel består i å kjøpe og selge valuta. Formålet er å tjene penger og å oppnå en profitt på investert kapital. Den som klarer å tjene litt penger på valuta, og hele tiden bruker all gevinst på å skape enda mer avkastning, vil raskt kunne tjene betydelig med penger.

Tjen penger på internett

Tjen penger på internett

Det er hipt og trendy å tjene penger på internett. De som gjør det forteller om store og enkle inntekter. De nyrike i Norge er internett-millionærer, men hva er hemmeligheten deres? Her får du tips om hvordan du også kan få inntekt fra nettet.

Aksjehandel

Aksjehandel: Bli rik eller ruinert på kjøp og salg av aksjer

Takket være aksjer og aksjehandel er det mange som har opparbeidet seg en stor formue. Den nye formen for å handle aksjer er via CFD-er (eller differansekontrakter), dette er aksjehandel på speed! Finn ut mer om hvordan du også kan tjene penger på salg og kjøp av aksjer.

Betalte spørreundersøkelser

Betalte spørreundersøkelser - ikke gå i fella!

Betalte spørreundersøkelser er ikke en myte slik som det å få betalt for å lese e-post (sistnevnte er bare tull og bortkastet tid). Bedrifter bruker milliarder av kroner hvert år på å finne ut hva forbrukere ønsker seg, og derfor kan du tjene penger på betalte spørreundersøkelser og markedspaneler.