Betalte spørreundersøkelser - ikke gå i fella!

betalte spørreundersøkelser

Svar på betalte spørreundersøkelser på internett. Få betalt for hver undersøkelse, men timelønnen er svært lav, og i tillegg risikerer den som deltar at alle dine personalia havner i feil hender. Det finnes bedre ting å tjene penger på enn betalte spørreundersøkelser.

18. april 2024 av RaskePenger.no / Penger

Betalte spørreundersøkelser er ikke noe nytt. Din mening er verdifull. Hva du synes og mener om ting er viktig fordi du som forbruker kan representere en større folkegruppe.

Bedriftene har ikke mulighet til å spørre alle sine kunder, eller alle som kanskje kommer til å bli deres kunder i fremtiden.

Det de da gjør, er heller å spørre et utvalg mennesker. Disse menneskene finner de hos markedsbyråer som har registrerte deltakere.

Får betaling for å svare på spørreundersøkelser på nett

Det er riktig at man ved å svare på undersøkelser på nett kan motta gavekort, få være med i trekningen av premier eller motta annen kompensasjon, men i beste fall vil dette kun utgjøre en liten ekstra inntekt. Noen er kanskje heldige og vinner en stor og verdifull premie som følge av å delta i slike undersøkelser, men det er i så fall bare flaks.

Her er en nettside som trender akkurat nå, der brukerne får betalt for å svare på spørreundersøkelser på nett. Det hevdes at man kan tjene så mye som $3500 dollar i måneden på å svare på disse undersøkelsene, men det virker ikke helt troverdig.

Kanskje kan noen tjene på dette, men å ta del i slike nettundersøkelser kan umulig være mer lukurativt enn en vanlig jobb.

Glem betalte spørreundersøkelser på nett!

Tips: Det er kanskje mulig å tjene 10 kroner i timen på betalte spørreundersøkelser.

Hvorfor heller ikke bruke tiden din på noe bedre? Noe som du potensielt kan tjene mye penger på?

For å komme i gang, kan du se våre 10 beste tips til å tjene raske penger akkurat nå

Er det mulig å tjene penger på betalte spørreundersøkelser på nett?

Det hevdes at det er mulig å tjene litt penger på dette, men det vil aldri være snakk om at man kommer til å tjene mye. Du blir absolutt ikke rik, men noen er likevel villige til å prøve dette i håp om å få en ekstra inntekt, selv om utsiktene tilsier at det ikke kommer til å bli mye penger man tjener på dette. Ulempene er at man tjener lite. Fordelene man kan tenke seg her er at man får for å sitte foran skjermen og svare på noen enkle spørreundersøkelser, og at man kan oppnå en belønning fra dette.

Det du må gjøre for å tjene penger på betalte spørreundersøkelser er å melde deg opp hos så mange som mulig av disse markedsbyråene. Du vil da bli kontaktet og du blir bedt om å svare på spørreundersøkelser. Eventuelt vil du ikke bli kontaktet, men heller så kan du plukke og velge fra en liste over tilgjengelige spørreundersøkelser.

Husk at mange spørreundersøkelser som finnes på nett er feller som er laget for å få tak i e-postadressen din, slik at de kan sende deg mye spam. For å unngå dette, bør du aldri gi fra deg personlig informasjon til selskaper du ikke stoler på. Benytt en ny e-postadresse til formålet, og ikke gi bort ditt telefonnummer med mindre du vet det er helt trygt.

Hva er betalte spørreundersøkesler?

Betalte spørreundersøkelser og spørreundersøkelser som inneholder konnurranser og mulighet til å vinne, er kanskje ikke noe annet enn:

  • Svært dårlig betaling i bytte mot svært personlig informasjon
  • Forsøk på ID-tyveri
  • Bare reklame, og egentlig ikke en spørreundersøkelse i det hele tatt
  • Finn heller noe annet å gjøre om du ønsker å tjene penger på internett.

Leter du etter noen gode måter å tjene penger på internett? Les om noe annet enn betalte undersøkelser, for det kommer du aldri til å bli rik av.

Raske penger

Hvordan tjene raske penger på nett (i Norge)

Åpne øynene, og se rundt deg. Over alt finnes det beviser på at raske penger er mulig. Hardt arbeid år etter år er ikke den eneste måten å tjene gode penger eller bli rik på. Her finner du et utvalg muligheter som illustrerer hvordan man kan tjene penger raskt og enkelt.

Dropshipping

Dropshipping: Tjen penger på nettbutikk uten innkjøp av varer

Dropshipping er en enklere form for import, men som gjør det mulig å tjene minst like mye penger som på en tradisjonell import-bedrift. Les om en ny og genial måte å tjene penger på her.

Handle valuta

Valutahandel: Hvordan handle valuta over internett

Valutahandel består i å kjøpe og selge valuta. Formålet er å tjene penger og å oppnå en profitt på investert kapital. Den som klarer å tjene litt penger på valuta, og hele tiden bruker all gevinst på å skape enda mer avkastning, vil raskt kunne tjene betydelig med penger.

Tjen penger på internett

Tjen penger på internett

Det er hipt og trendy å tjene penger på internett. De som gjør det forteller om store og enkle inntekter. De nyrike i Norge er internett-millionærer, men hva er hemmeligheten deres? Her får du tips om hvordan du også kan få inntekt fra nettet.

Aksjehandel

Aksjehandel: Bli rik eller ruinert på kjøp og salg av aksjer

Takket være aksjer og aksjehandel er det mange som har opparbeidet seg en stor formue. Den nye formen for å handle aksjer er via CFD-er (eller differansekontrakter), dette er aksjehandel på speed! Finn ut mer om hvordan du også kan tjene penger på salg og kjøp av aksjer.

Tjene penger på blogging

Hvordan tjene penger på blogging

En god del nordmenn tjener allerede mye penger på blogging, noen mer enn nok til å leve et luksuriøst liv der økonomiske bekymringer forlengst er glemt. Hvis du vil tjene penger på blogg bør du lese dette først.